Известие

Collapse
No announcement yet.

боядисване на фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dudeslav
    Първоначално публикувано от alfa_R
    Ееее ... Добре се е получило
    С каква боя ги боядиса?
    От къде може простосмъртен да се сдобие с такъв изванземен филтър и колко боли джоба.Фарчетата ксенон ли са или биксанон штот са яки
    Бронята също-родно производство ли е?
    Филтъра - 299лв. от едно от магазинчетата на Горубляне.

Всичко останало - Photoshop Затова отдолу съм писал "бъдещият тунинг проект"
    Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

С каква боя ги боядиса?
      Гледах ква е оригиналната боя на лепенката на багажника и после един фен ми ги пръсна.Същия дет ми праи дракона.У Долна Митрополия.Мисля да рисувам отстрани ама незнам кво.Нещо като пламъци или нещо такова.
      дракона е cool ходил ли си в КАТ да го регистрираш????
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Браво добре се е получило
        Първата ми голяма любов и страст
        А твойта любов да има затъмнени стопове Преди години в квартала имаше една такава и от тогава се позапалих по Алфите
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          С каква боя ги боядиса?
          Гледах ква е оригиналната боя на лепенката на багажника и после един фен ми ги пръсна.Същия дет ми праи дракона.У Долна Митрополия.Мисля да рисувам отстрани ама незнам кво.Нещо като пламъци или нещо такова.
          дракона е cool ходил ли си в КАТ да го регистрираш????
          Няма и да отида скоро.Ще я понарисувам още малко като се стопли а дотогава многа здраве на КАТ.
          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
            Браво добре се е получило
            Първата ми голяма любов и страст
            А твойта любов да има затъмнени стопове Преди години в квартала имаше една такава и от тогава се позапалих по Алфите
            Имаше.И номера и беше ВТ 9339 Р.И мигачите отпред бяха черни ама ги смелих на една гонка по Казанлъшките улици.Пръснах и двигателя,сложих нов,фърли скоростна кутия и нея оправих.Ако имах гараж в Търново нямаше да я продам.Щях да изкъртя всичкко отватре една клетка,една седалка ияко газ.Бях намерил и мотор на АБАРТ ама нема гараж.Като идвам на Търново ша пиша да си бием по среща.Живея на Бачо Киро 5.
            P.S>Мисля да й слагам филтър на JR
            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Като идвам на Търново ша пиша да си бием по среща.Живея на Бачо Киро 5.
              Тя е Първата Алфа ,която ме запали по марката То тогава да са били няколко само Жалко че си я продал ...
              Аз съм на Любен Каравелов Ще те чакаме на някоя сбирка .

P.S Любчо мисля че си беше поръчал JR за 156цата
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
              X